ЦитироватьПесьняро́к — складанка песень беларускіх гуртоў — даніна павагі Песьнярам, запісаны ў 1997 годзе.Зьмест Ляпис Трубецкой — «За полчаса до весны» Пані Хіда — «Хлопец пашеньку пахае» N.R.M. — «Я паставіў коніка» Троіца — «Рэчанька» Торнадо — «Касіў Ясь канюшыну» Валік Грышко — «Што за месяц» Neuro Dubel — «Вологда» Отражение — «Нашто бабе агарод» Hasta La Fillsta — «Стаіць вярба» Аляксей Шадзько і Піт Паўлаў — «Александрына» The Cranks — «Ідзем, пайдзем удоль вуліцы» The Stokes — «Ружы цвет» Крама — «Скажы мне, Ганулька»
Песьняро́к — складанка песень беларускіх гуртоў — даніна павагі Песьнярам, запісаны ў 1997 годзе.Зьмест Ляпис Трубецкой — «За полчаса до весны» Пані Хіда — «Хлопец пашеньку пахае» N.R.M. — «Я паставіў коніка» Троіца — «Рэчанька» Торнадо — «Касіў Ясь канюшыну» Валік Грышко — «Што за месяц» Neuro Dubel — «Вологда» Отражение — «Нашто бабе агарод» Hasta La Fillsta — «Стаіць вярба» Аляксей Шадзько і Піт Паўлаў — «Александрына» The Cranks — «Ідзем, пайдзем удоль вуліцы» The Stokes — «Ружы цвет» Крама — «Скажы мне, Ганулька»